Betere reviews, hogere rankings

Wij helpen je een hogere ranking te krijgen op review sites en besparen je veel tijd. Verzamel en reageer op al je verschillende reviews vanuit één dashboard.

Bespaar een hoop tijd

Bekijk al Uw reviews in één overzichtelijk dashboard, gesorteerd op basis van positieve en negatieve recensies en op het betreffende onderwerp. SO Review scant real-time sites als TripAdvisor, Iens, Google en Facebook op nieuwe reviews. Hierdoor kunt U direct reageren op de reviews die over belangrijke onderwerpen gaan zoals het eten, de service en de kwaliteit.. Leer onderscheid te maken tussen recensies die directe opvolging behoeven, en welke Uw kunt laten voor wat ze zijn. Zo kun je je reviews effectiever managen en er minder tijd aan besteden.

Verzamel meer positieve reviews

Verzamel automatisch reviews op alle sites zonder daar moeite voor te doen. Stel eenmalig een eenvoudige email op die automatisch wordt verzonden naar terugkerende bezoekers met een review verzoek. Een mail na het bezoek is de meest effectieve manier om je gasten aan te zetten tot het schrijven van een review over hun ervaring. Laat Uw vaste gasten met nieuwe potentiële klanten delen waarom ze keer op keer terugkeren naar Uw restaurant.

Verbeter Uw rankings

Weet op welke punten U kunt verbeteren. Het aanbieden van uitstekende service, en het verzamelen van meer reviews zijn stuk voor stuk nodig om een hogere plaats op de ranglijsten te bemachtigen. Maak gratis gebruik van onze review experts voor hulp bij het beantwoorden en prioriteren van je reviews. De toename in hoeveelheid en kwaliteit van reviews zorgt voor een verhoging van Uw rankings op alle platforms. Rankings hebben daarnaast een directe invloed op je positie op booking platforms en Uw vindbaarheid met zoekmachines.

"88% van Uw klanten lezen reviews om de kwaliteit van een bedrijf te beoordelen."

Versla uw concurrenten

Selecteer zelf 5 van je directe concurrenten. Vergelijk alle scores, rankings, reviews en sentiment omtrent hun locatie(s) met je eigen standaard voor service, prijs en kwaliteit. In één oogopslag zie je waar je matig presteert en op welke punten je koploper bent. Onderneem juist díe acties die je helpen om je algehele beoordeling te verbeteren en ervoor zorgen dat jij je concurrent altijd een stap voor bent.
Buy now