Rentabilisez votre Wi-Fi gratuit

Quels bénéfices pour votre entreprise ?

Augmentez votre présence en ligne
Votre visiteurs et clients utilisent votre Wifi gratuitement en échange de leur adresse mail ou d'un suivi sur vos réseaux sociaux.
Obtenez un aperçu de vos visiteurs
SO WIFI collecte automatiquement les données de vos visiteurs et vous offre un aperçu précieux en direct
Kom direct in contact
Stuur berichten aan je bezoekers terwijl ze inloggen op SO WIFI; gebruik je eigen afbeeldingen, video's of advertenties
Meer terugkerende bezoekers
Benader je bezoekers via e-mail, Social Media of je App. Doe het zelf met de hand, of automatiseer alles
Nieuw : krijg meer TripAdvisor reviews
Wordt beter gevonden door klanten dankzij 's Werelds grootste review-platform
SO WIFI is een bewezen effectieve oplossing voor kleine bedrijven, horeca, detailhandel en bedrijven die meer omzet willen halen uit hun locatie, zonder te investeren in dure of ingewikkelde marketinginspanningen. Met SO WIFI kunt u de hoeveelheid nieuwe en terugkerende klanten die uw bedrijf ontvangt aanzienlijk verhogen, allemaal via het genereren van inkomsten met uw wifi-gasten.
SO REVIEW is de beste en gemakkelijkste beoordelingstool voor restaurants. Wij stellen restaurants in staat om hun rangorde op beoordelingssites te verbeteren via ons alles-in-één dashboard. Een duidelijk overzicht toont de beoordelingen die binnenkomen op alle verschillende platformen tegelijk, en welke beoordelingen moeten worden opgevolgd. Het nemen van de juiste acties die de gasttevredenheid verhogen en hen uitnodigen om beoordelingen te schrijven helpt om hogere rankings te behalen.
Buy now